“Έκλεισε” η αναβάθμιση των F16 με απόφαση του ΚΥΣΕΑ: Το ανακοίνωσε με tweet ο Καμμένος




Νεώτερη ενημέρωση: Συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και ‘Αμυνας (ΚΥΣΕΑ). Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της συνεδρίασης της περασμένης Δευτέρας με αντικείμενο την αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού «κατόπιν ενημέρωσης του υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας ότι η Αμερικανική πλευρά έχει καταρχήν αποδεχθεί την αναθεωρημένη ελληνική πρόταση, που λαμβάνει υπόψη τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις της χώρας τα επόμενα έτη, το ΚΥΣΕΑ ομοφώνως ενέκρινε την υλοποίηση του προγράμματος αναβάθμισης 85 αεροσκαφών».

Αγγελική Λάζου

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Προηγούμενη ενημέρωση: Με μια ανάρτηση στο twiiter ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε πως ελήφθη απόφαση για αναβάθμιση των F16 από το ΚΥΣΕΑ

“Το ΚΥΣΕΑ ενέκρινε ομόφωνα το πρόγραμμα αναβάθμισης των F-16 σε VIPER μετά την αποδοχή κατ´ αρχήν από την Αμερικανική πλευρά του προγράμματος πληρωμών βάση του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του ΥΕΘΑ. Μιά μεγάλη ημέρα για την ΠΑ”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Πηγή: via twitter

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: