Αποχωρεί από τους «ροχιμπλάνκος» ο Φερνάντο Τόρες, στο τέλος της χρονιάς




Ο Φερνάντο Τόρες έχει συνδέσει το όνομά του με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά, όπως τόνισε ο ίδιος, στο τέλος της χρονιάς θα αποχωρήσει από τους «ροχιμπλάνκος».

«Όταν ήρθα στην Ατλέτικο, ήμουν δέκα χρονών και έγινε το “σπίτι” μου. Απόλαυσα να παίζω εδώ, να κάνω όσα ονειρευόμουν. Θέλω να ανακοινώσω πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά μου στην ομάδα. Δεν είναι μια εύκολη απόφαση. Ένιωσα ότι πρέπει να ενημερώσω τους οπαδούς, οι οποίοι μου έχουν δείξει τόση αγάπη και αφοσίωση» τόνισε αρχικά ο χαρισματικός επιθετικός και πρόσθεσε:

«Λένε πως τα όμορφα πράγματα έχουν αρχή και τέλος. Έζησα την αρχή πολλά χρόνια πριν και δεν μένουν πολλά ακόμα. Το τέλος ελπίζω να έρθει σηκώνοντας ένα τρόπαιο. Νομίζω πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Δεν θα υπάρχει ποτέ μια εύκολη στιγμή για να πεις αντίο, αλλά μπορείτε όλοι να δείτε το ρόλο μου, που είναι πολύ μικρός, οπότε ίσως ήρθε η ώρα να κάνω στην άκρη για άλλους».

Όσον αφορά το μέλλον του, ο Φερνάντο Τόρες δήλωσε: «Νιώθω πως έχω ακόμα πράγματα να δώσω σαν παίκτης και εδώ δεν μπορώ να τα δώσω, αφού δεν παίζω. Αυτό ήταν το κλειδί για την απόφασή μου».

09/04/2018 16:29
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: