Απίστευτο αλλά αληθινό: Ο Τραμπ και ο Πούτιν μιλούσαν για πόρνες, είπε ο αρχηγός του FBI




Ο πρώην διευθυντής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, στο υπόμνημα που διέρρευσε αργά το βράδυ, αναφέρει τις ανησυχίες του Ντόναλντ Τραμπ για τις διαρροές των μέσων μαζικής ενημέρωσης και την ανάμνηση του Αμερικανού προέδρου από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος του είπε ότι η Ρωσία είχε τις “πιο όμορφες πόρνες στον κόσμο”.

Επίσης καταγράφονται οι σοβαρές επιφυλάξεις του κ. Τραμπ για τον τότε σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Μάικλ Φλιν, ο οποίος είχε λάβει χρήματα από τους Τούρκους για να απαγάγει τον Ιμάμη Γκιουλέν και να τον στείλει στην Τουρκία.

Τα σημειώματα του κ. Κόμεϊ που δόθηκαν στο Κογκρέσο την Πέμπτη περιλαμβάνουν τεκμηρίωση των επτά συνομιλιών που είχε με τον πρόεδρο Τραμπ από τις 7 Ιανουαρίου 2017 έως τις 11 Απριλίου 2017.

Υπάρχουν πολλά επαναλαμβανόμενα θέματα στις συνομιλίες αυτές: Ο Τραμπ συχνά φέρνει ως θέμα συζήτησης τις διαρροές στα μέσα ενημέρωσης και οι δύο άνδρες συζητούν για την προσπάθεια να βρεθεί η πηγή των διαρροών. Ο κ. Τραμπ έφερε τουλάχιστον δύο φορές την κουβέντα στη “χρυσή ντουζιέρα” και είπε ότι ανησυχούσε ακόμη και αν υπήρχε μια μικρή περίπτωση η σύζυγός του να πίστευε ότι ήταν αλήθεια.

Στο σημείωμα της 7ης Ιανουαρίου, ο κ. Κόμεϊ γράφει ότι ο Τραμπ του είπε: «δεν υπήρχαν πόρνες · δεν υπήρξαν ποτέ πόρνες» για το ταξίδι του σημερινού προέδρου, το 2013 στη Μόσχα.

Στις 27 Ιανουαρίου ο Τραμπ μίλησε με τον Κόμεϊ, και ο σημερινός πρόεδρος φέρεται να του είπε ότι «το θέμα με τις πόρνες είναι ανοησία», αλλά αργότερα ομολόγησε ότι «ο Πούτιν του είπε ότι «έχουμε μερικά από τις πιο όμορφες πόρνες στον κόσμο».

ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ CNN

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: