Απίστευτες σκηνές στην Μυτιλήνη: Μάχες στήθος με στήθος αστυνομικών και ακροδεξιών




ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Φωτιές έχουν εκδηλωθεί σε όλο το μήκος της προκυμαίας της Μυτιλήνης, καθώς αστυνομικές δυνάμεις απωθούν επιτιθέμενες ομάδες ακροδεξιών με τη χρήση χημικών.

Οι τελευταίοι αντεπιτίθενται με κάδους απορριμμάτων στους οποίους έχουν βάλει φωτιά. Πρόσφυγες και μετανάστες παραμένουν στον χώρο της πλατείας.

Μάχες στήθος με στήθος στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης βρίσκονται σε εξέλιξη ανάμεσα σε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και οργανωμένες ομάδες ακροδεξιών, που προσπαθούν να απομακρύνουν από την πλατεία τους συγκεντρωμένους μετανάστες και πρόσφυγες.

Μετά την επέμβαση της αστυνομίας, που κάνει χρήση χημικών, απωθήθηκαν οι ομάδες των ακροδεξιών, οι οποίες όμως ανασυντάσσονται στους γύρω δρόμους και αντεπιτίθενται.

Συνεχείς επιθέσεις με βεγγαλικά και κροτίδες επιχειρούν οι συγκεντρωμένοι πολίτες της Μυτιλήνης εναντίον των μεταναστών και προσφύγων, που βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην πλατεία Σαπφούς της πόλης. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τους απωθούν κάνοντας χρήση σπρέι πιπεριού.

Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, περικυκλωμένοι στην άλλη μεριά της πλατείας από αστυνομικές δυνάμεις, απαντούν με συνθήματα.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ

23/04/2018 00:22
ΑΠΕ-ΜΠΕ του ανταποκριτή μας Σ. Μπαλάσκα
Μυτιλήνη, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: