“Υποπτα” παιχνίδια των Τούρκων με τα κινητά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών




“Ιδιαίτερο ζήλο” φαίνεται ότι δείχνουν οι Τουρκικές αρχές για τα κινητά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, πάρα το γεγονός ότι βρίσκονται στα χέρια τους ήδη επί τρεις εβδομάδες.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδης  στην τηλεόραση του  ΣΚΑΪ, οι Τούρκοι εστιάζουν σε ένα από τα κινητά που είχαν μαζί τους οι δύο στρατιωτικοί που κρατούνται προφυλακισμένοι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας της Ανδριανούπολης.

Πρόκειται για το υπηρεσιακό κινητό που οι Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης είχαν μαζί τους την ημέρα της σύλληψής τους.

«Υπάρχει σοβαρή υποψία για το ένα από τα δύο κινητά», ανέφερε ο δημοσιογράφος, και είπε πως την Τρίτη ο δικαστικός λειτουργός φέρεται να πήγε στις φυλακές όπου κρατούνται οι δυο στρατιωτικοί και να ζήτησε το PIN ή κάποια στοιχεία για το υπηρεσιακό κινητό.

Υπενθυμίζεται ότι χθες τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν αρχικά ότι οι δύο Έλληνες θα μεταφερθούν στα δικαστήρια για συμπληρωματική κατάθεση άλλα στη συνέχεια διέψευσαν την είδηση.
Τέλος ο δημοσιογράφος είπε πως πως στις 30 Μαρτίου θα γίνει ραντεβού των δικηγόρων των δύο Ελλήνων με τον Εισαγγελέα για το αίτημα της αποφυλάκισης τους.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: