“Βρώμικο” παιχνίδι των Τούρκων με τους Έλληνες στρατιωτικούς φοβάται η Κυβέρνηση Τσίπρα




Ανήσυχος για τον χρόνο που μπορεί να διαρκέσει η περιπέτεια των Ελληνων στρατιωτικών στην Τουρκία εμφανίστηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε ενημέρωση που έκανε κεκλεισμένων των θυρών στα μέλη της επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από βουλευτές που ήταν στην ενημέρωση, ο υπουργός Εξωτερικών εμφανίστηκε σίγουρος ότι το περιστατικό “θα τραβήξει” χωρίς ωστόσο να μπορεί να κάνει κάποια εκτίμηση.

Η αίσθηση που αποκόμισαν οι βουλευτές πάντως ήταν ότι δεν θα τελειώσει πριν περάσουν αρκέτες εβδομάδες ενω κάποιοι δεν απέκλειαν και μήνες.

Επίσης σύμφωνα πάντα με τα όσα λένε οι βουλευτές για την ενημέρωση από τον κύριο Κοτζιά η Ελλάδα ζήτησε να πάει στην Άγκυρα και Ελληνας τεχνικός γα τα κινητά τηλέφωνα των δύο στρατιωτικών αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει απάντηση στο Υπουργείο.

Είναι προφανές, λένε οι ίδιοι κύκλοι, οτι η Ελλάδα φοβάται ότι μπορεί να υπάρξει “παρέμβαση” των Τούρκων και να τροποποιηθούν τα δεδομένα.

Το μεσημέρι η τουρκική εφημερίδα Μιλλιέτ δημοσίευσε πως τα τηλέφωνα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στάλθηκαν στην Άγκυρα για ενδελεχή ψηφιακό έλεγχο. Οι ειδικοί προσέθετε η τουρκική εφημερίδα θα εξέταζαν τις φωτογραφίες και θα έλεγχαν αν κάποιες ειχαν αφαιρεθεί

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: