Το ντέρμπι των Δικέφαλων Αετών τινάχθηκε στον αέρα: Η ΑΕΚ αρνήθηκε να συνεχιστεί το ματς




Μετά από περίπου δυόμιση ώρες κι αφού το ματς μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ είχε διακοπεί προσωρινά στο 90΄, μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας της μη κατακύρωσης του γκολ του Βαρέλα (αρχικά μέτρησε και με υπόδειξη του βοηθού, Ποντίκη, ακυρώθηκε και ξαναμέτρησε), ο ρέφερι του αγώνα, Κομίνης αποφάσισε να διακόψει οριστικά το ματς. Η συνέχεια και αυτού του ντέρμπι θα δοθεί στα δικαστήρια.

Όπως ενημέρωσε λίγο πριν τις 11:30 το βράδυ ο παρατηρητής διαιτησίας του ντέρμπι κι ενώ οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο κι έκαναν προθέρμανση, ο αγώνας δεν θα συνεχιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διαιτητής  κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ του ΠΑΟΚ με 1-0, επειδή όπως είπε, οι παίκτες της ΑΕΚ αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστούν τα τελευταία λεπτά του αγώνα. Όπως είπε ο διαιτητής ο αγώνας θα συνεχιζόταν από το 89′ και με τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις με το σκορ να είναι 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ. Προφανώς μέσα στα αποδυτήρια ο διαιτητής αποφάσισε να μετρήσει το γκόλ που είχε ακυρώσει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Σύμφωνα με την πλευρά της ΑΕΚ , οι ποδοσφαιριστές αρνήθηκαν να μπουν στο γήπεδο επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας. Όπως είπαν οι υπεύθυνοι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ,  ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ  Ιβάν Σαββίδης εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο οπλοφορώντας και απειλώντας.

«Με πιστόλια και μπράβους δεν βγαίνουμε να παίξουμε», είπαν χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ.

  • Ως αιτία διακοπής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, φέρεται η απόφαση του κ. Κομίνη να κατακυρώσει το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα στο τέλος της δραματικής αναμέτρησης. Αυτό ήταν αρκετό για να αρνηθεί η Ενωση την συνέχεια του αγώνα, μη αποδεχόμενη την απόφαση του ρέφερι. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ περίμεναν δυο ώρες μετά την αρχική διακοπή του αγώνα εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά όταν ενημερώθηκαν πως ο κ. Κομίνης οριστικοποίησε την διακοπή του αγώνα, έφυγαν και αυτοί με την σειρά τους.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: