Θράσος του πρωθυπουργού να κάνει μαθήματα για την ασφάλεια του πολίτη, λέει η Νέα Δημοκρατία




Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατίας, θέλοντας να απαντήσει στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη Φυλή περί της εμπέδωσης του αισθήματος της ασφάλειας στο σύνολο των πολιτών.

«Σχεδόν καθημερινά οι γνωστοί άγνωστοι βανδαλίζουν το κέντρο της Αθήνας και άλλες πόλεις της χώρας. Οι ληστείες και οι διαρρήξεις έχουν πολλαπλασιαστεί. Ολόκληρες περιοχές της Αττικής έχουν μετατραπεί σε άβατα ανομίας. Τα πανεπιστήμια έχουν παραδοθεί στο έλεος παραβατικών ομάδων. Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κάθε τρεις και λίγο καίγονται και βανδαλίζονται”, αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας και καταλήγει:

“Με αυτά τα “επιτεύγματα” ο κ. Τσίπρας είχε το θράσος σήμερα να κάνει μαθήματα για την ασφάλεια του πολίτη. Η μόνη μας απορία πλέον είναι αν ο κ. Τσίπρας έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα ή την αίσθηση της ντροπής. Το ελάχιστο διάστημα που του απομένει στην εξουσία, ας αφήσει τις υποκριτικές κορώνες και ας επιτρέψει, επιτέλους, στην Ελληνική Αστυνομία να κάνει όπως πρέπει και γνωρίζει τη δουλειά της».

07/03/2018 16:38
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: