Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας (Κ) συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, με αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Κατά τη συνάντηση, που έγινε σε κλίμα αλληλοκατανόησης, έγινε εκτενής αναφορά στο νέο μοντέλο πεζής αστυνόμευσης, η εφαρμογή του οποίου ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας. Μοντέλο, που ήδη έχει θετικά αποτελέσματα και όλοι αναγνώρισαν ότι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. ΑΠΕ ΜΠΕ,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,STR

«Θωρακίζει» το κέντρο της Αθήνας, το νέο μέτρο της πεζής αστυνόμευσης, συμφώνησαν Επιμελητήριο – Υπουργείο

Το νέο σχέδιο αστυνόμευσης του κέντρου της Αθήνας, βρέθηκε, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο της συζήτησης του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, με εκπροσώπους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ανάμεσα στα θέματα, το νέο μοντέλο πεζής αστυνόμευσης, που άρχισε να εφαρμόζεται πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα, αλλά και η καθιέρωση ανοιχτής γραμμής επικοινωνίας με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών για στοχευμένες δράσεις της Αστυνομίας.
Όπως επισημαίνεται από το υπουργείο σχετικά με το νέο μοντέλο πεζής αστυνόμευσης, υπάρχουν ήδη θετικά αποτελέσματα, γι’ αυτό και στη συνάντηση με την αντιπροσωπεία των επαγγελματιών, όλοι αναγνώρισαν ότι το μέτρο κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, αναφέρθηκε στο επικαιροποιημένο σχέδιο αστυνόμευσης σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες της Αθήνας, καθώς και σε σχεδιασμούς που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα εφαρμοστούν κατά την τουριστική περίοδο.
Στη συνάντηση μετείχαν από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, ο πρόεδρος Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο β’ αντιπρόεδρος Νικόλαος Κογιουμτσής, ο γ’ αντιπρόεδρος Ηλίας Μάνδρος και ο νομικός σύμβουλος Μηνάς Βαρτανιάν, ενώ από την ΕΛ.ΑΣ., ο γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης.

13/03/2018 22:01
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Be the first to comment on "«Θωρακίζει» το κέντρο της Αθήνας, το νέο μέτρο της πεζής αστυνόμευσης, συμφώνησαν Επιμελητήριο – Υπουργείο"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*