Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Δ) μιλάει με τον Πορτογάλο Πρόεδρο Μαρτσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα (Α) κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, Αθήνα, Τρίτη 13 Μαρτίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Θετικό παράδειγμα για την Ελλάδα η Πορτογαλία, είπε ο πρωθυπουργός, στην συνάντηση με Σόουζα

«Τον Αύγουστο του 2018 τελειώνουμε με το πρόγραμμα, βλέπουμε ήδη μια πολύ μεγάλη διαφορά στους οικονομικούς δείκτες και ευελπιστούμε αυτή τη διαφορά να την φέρουμε στους κοινωνικούς δείκτες και στην αίσθηση των ανθρώπων για την πραγματική οικονομία, όπως ακριβώς έγινε και στην Πορτογαλία, προς όφελος της κοινωνίας».

Αυτό επισήμανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, καλωσορίζοντας τον πρόεδρο της Πορτογαλίας Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι «η Πορτογαλία αποτελεί “θετικό παράδειγμα” για την Ελλάδα και τους Θεσμούς, διότι κατάφερε να τελειώσει λίγο νωρίτερα την περιπέτεια του προγράμματος και αυτό αποτελεί ένα προηγούμενο, πιστεύω δεσμευτικό, και για τους Θεσμούς, ώστε να διαχειριστούν παρόμοια προβλήματα με τον ίδιο τρόπο».

13/03/2018 13:19
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Be the first to comment on "Θετικό παράδειγμα για την Ελλάδα η Πορτογαλία, είπε ο πρωθυπουργός, στην συνάντηση με Σόουζα"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*