Σύγκληση εθνικού για επόμενα βήματα αντί ικεσιών σε Ακιντζί, λέει η Αλληλεγγύη




«Τα μηνύματα από την Ε.Ε. προς την κατοχική Τουρκία, στην έκταση έστω και τη μορφή που τα ζητήσαμε, δημιουργούν για μας υποχρεώσεις που δεν πρέπει να αφήσουμε ανεκπλήρωτες. Ούτε θα πρέπει τα συμπεράσματα της Ε.Ε. να καταχωρηθούν στο αρχείο μέχρι την επόμενη φορά. Ως άμεση και στοιχειώδη ενέργεια αναμένουμε από τον Πρόεδρο να συγκαλέσει το Εθνικό Συμβούλιο, να το ενημερώσει για όσα διαδραματίσθηκαν στις Βρυξέλλες και όλες οι πολιτικές δυνάμεις από κοινού να χαράξουν πολιτική πλεύσης στη βάση συγκεκριμένου σχεδίου δράσης».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση του το Κίνημα Αλληλεγγύη και προσθέτει: «Το να εκλιπαρούμε κοινωνική συνάντηση με τον εγκάθετο του κατοχικού ηγέτη – ο οποίος εν πάση περιπτώσει παραμένει στο ακουστικό, αναμένοντας οδηγίες μετά την ολοκλήρωση της σύναξης της Βάρνας- δεν οδηγεί πουθενά. Εκείνο που προέχει είναι η σωστή προετοιμασία μας και στη βάση αυτής να ξεκινήσουμε τη διαφώτιση των διαφόρων κέντρων αποφάσεων τα οποία, αργά ή γρήγορα, θα χρειαστούμε».

«Αν εννοούμε αυτά που δημοσίως διακηρύσσουμε, ας προγραμματίσουμε σωστά τα επόμενα βήματά μας για να διεκδικήσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και τα θεμελιώδη δικαιώματα του λαού μας. Τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και δεν αντέχουμε σε άλλους αυτοσχεδιασμούς» σημειώνει καταληκτικά στην ανακοίνωση του το Κίνημα Αλληλεγγύη.

ΚΥΠΕ
ΚΥΠΡΟΣ-Λευκωσία
25/03/2018 11:06

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: