Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης (Α) συνομιλεί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA Χέρμπερτ Χούμπελ(Δ) (Herbert Hbel), κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στο υπουργείο, Μαρούσι, Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Στην Αθήνα οι εκπρόσωποι της FIFA λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου

Στην Αθήνα βρίσκονται από το πρωί εκπρόσωποι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου μετά την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης για επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Οι εκπρόσωποι της FIFA θα έχουν ξεχωριστές συναντήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Βαγγέλη Γραμμένο, όπου θα συζητηθούν οι εξελίξεις μετά και τη διακοπή, ενώ το μεσημέρι θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου.

Στην επιστολή του προς τον κ. Βασιλειάδη, ο διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών της Ευρώπης της FIFA, Μπγιορν Βασάλο αναφέρει ότι παρόλο που τα περιστατικά του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αφορούν εγχώρια διοργάνωση «η FIFA απαιτεί μια ασυμβίβαστη και άμεση διαχείριση της κατάστασης προκειμένου να εξαλειφθούν όλες οι πράξεις βίας στο ποδόσφαιρο».

Σε μια άλλη εξέλιξη, η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων απέβαλε τον ΠΑΟΚ από τα μητρώα της, μετά τα επεισόδια στον αγώνα της Τούμπας και ειδικότερα λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο, με όπλο.

ΚΥΠΕ
Ελλάδα-Αθήνα
14/03/2018 10:14

Be the first to comment on "Στην Αθήνα οι εκπρόσωποι της FIFA λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*