Σημαντική πρόοδος της Τουρκίας στην αμυντική βιομηχανία: Τα drones Anka-I drone




Τα νέα τουρκικά drones, για συλλογή πληροφοριών, γνωστά με την ονομασία Anka- I, χρησιμοποιήθηκαν στην επιχείρηση “Κλάδος Ελιάς”, στο Αφρίν της Συρίας.

Επίσημα η Τουρκία, δηλώνει ότι τα εν λόγω drones, Anka-I, έχουν ξεκινήσει δοκιμές, στην αεροπορική βάση Akinci, βορειοδυτικά της Άγκυρας.

Η πρώτη φωτογραφία της νέας έκδοσης του Anka-I drone, σχεδιασμένου για αποστολές, σημάτων πληροφοριών (SIGINT), και πληροφορίων επικοινωνιών (COMINT), ανέβηκε στο Twitter από το Υφυπουργείο Αμυντικών Βιομηχανιών της Τουρκίας (SSM).

Το προηγμένης τεχνολογίας drone, είναι εφοδιασμένο με συστήματα ραντάρ συνθετικού διαφράγματος, ακριβές σύστημα εντοπισμού κατεύθυνσης και γεωγραφικού εντοπισμού, αναγνώριση αναλογικής και ψηφιακής διαμόρφωσης και σύστημα αποκωδικοποίησης πρωτοκόλλου και ενότητα πολυκαναλικών σημάτων επικοινωνίας, παρακολούθησης και καταγραφής αποδιαμορφωμένων σημάτων.

Το Anka-I drone, είναι ακόμη μια απόδειξη της σημαντικής προόδου που έχει κάνει η Τουρκία στην αμυντική της βιομηχανία και την παραγωγή οπλικών συστημάτων.

 
HellasJournal.com, http://defence-blog.com
27/03/2018 09:15
Αθήνα, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: