Πρώτος σκόρερ στην ιστορία των ερυθρόλευκων, «στέφθηκε» ο Γ. Πρίντεζης




Αρχισκόρερ των Πειραιωτών όλων των εποχών, στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία, έγινε ο Γιώργος Πρίντεζης, καθώς προσπέρασε τον Μίλαν Τόμιτς.

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ο Γιώργος Πρίντεζης έγινε ο 9ος παίκτης στην ιστορία της Euroleague που έφτασε τους 2.500 πόντους στη διοργάνωση, όντας ο δεύτερος παίκτης του Ολυμπιακού που ξεπέρασε αυτό το… φράγμα.
Ο «υπαρχηγός» των «ερυθρόλευκων», τρία 24ωρα αργότερα «έγραψε ιστορία», καθώς με τους 9 πόντους που πέτυχε στη σημερινή (5/03) αναμέτρηση με τον Άρη (86-66) έγινε αρχισκόρερ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:
«Γράφτηκε ιστορία! Ίσως είναι υπερβολικό όμως το επίτευγμα στο οποίο έφτασε σήμερα ο Γιώργος Πρίντεζης επισκιάζει ακόμη και τη νίκη επί του Άρη. Ο «υπαρχηγός» των ερυθρόλευκων είναι πλέον ο 1ος σκόρερ της ιστορίας τους στη Stoiximan.gr Basket League προσπερνώντας τον Μίλαν Τόμιτς.

Ο 33χρονος φόργουορντ με τους εννιά πόντους που σημείωσε σήμερα, πέραν του ότι έγινε ο 18ος σκόρερ στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος –έφτασε τους 3.212 πόντους και προσπέρασε τον Γιώργο Σιγάλα που είχε 3.208- ανέβηκε στην ιστορική κορυφή του Ολυμπιακού.
Έφτασε τους 2.913 πόντους με τους ερυθρόλευκους –οι υπόλοιποι 299 ήταν από τη σεζόν 2006-07 με την Ολύμπια Λάρισας- και προσπερνώντας κατά δύο τον Μίλαν Τόμιτς, έγινε ο 1ος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού.»

05/03/2018 22:40
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: