Συγκέντρωση στην Καμάρα και πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ οι οποίοι διαμαρτύρονται για την ποινή, που επιβλήθηκε στην ομάδα για την ματαίωση του αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018. ΑΠΕ ΜΠΕ, PIXEL

Οργή από οπαδούς του ΠΑΟΚ, στην πορεία για την τιμωρία της ομάδας της Θεσσαλονίκης

Πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν νωρίτερα απόψε, περίπου 2.500 οπαδοί του ΠΑΟΚ, για τη βαριά τιμωρία της ομάδας τους, σχετικά με τη μη διεξαγωγή του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Καμάρας. Στη συνέχεια, ΠΑΟΚ χωρίστηκαν σε δύο πορείες. Η μία κινήθηκε στην οδό Εγνατία, πραγματοποιώντας μια μικρή στάση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και η δεύτερη στην οδό Τσιμισκή.

Οι δύο πορείες ενώθηκαν στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου και Τσιμισκή και συνέχισαν ως μία, στη Λεωφόρο Νίκης. Έκαναν μια μικρή στάση και στη συνέχεια μέσω των οδών Τσιμισκή και Δημητρίου Γούναρη κατέληξαν στην πλατεία Καμάρας. Η πορεία διήρκεσε σχεδόν 3,5 ώρες, χωρίς να αναφερθούν ζημιές.

08/03/2018 21:34
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα