O ΣΥΡΙΖΑ κάνει μεταρρυθμίσεις χωρίς να τις θέλει και η ΝΔ “διστάζει”, λέει ο Αλιβιζάτος




Ο Νίκος Αλιβιζάτος, στο χαιρετισμό του στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η διαφορά του Κινήματος Αλλαγής είναι ότι θέλει τις μεταρρυθμίσεις, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τις κάνει χωρίς να τις θέλει, και η ΝΔ είναι διστακτική.

“Κάναμε καλή δουλειά και ο κόσμος το επιβεβαίωσε. Δείξαμε τόλμη στα πρόσωπα και πρωτοτυπία στην εφαρμογή της τεχνολογίας” ανέφερε και τόνισε ότι αν και κατανοεί τις δυσκολίες, θα μπορούσε έστω το 1/3 των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής να εκλεγεί.

Ο Νίκος Αλιβιζάτος υπογράμμισε ότι η διαφορά του Κινήματος Αλλαγής, είναι ότι θέλει τις μεταρρυθμίσεις, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τις κάνει χωρίς να τις θέλει, και η ΝΔ είναι διστακτική. Επέκρινε έντονα τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή όπως είπε, ανέχεται τη βάρβαρη βία στα πανεπιστήμια. “Εμείς μπορούμε χωρίς βία να αποκαταστήσουμε την κατάσταση” είπε.

Ο κ. Αλιβιζάτος ανέβασε τους τόνους μιλώντας για “Τεχεράνη της Ελλάδας” με όσα έγιναν στο Αίγιο στη δίκη του μητροπολίτη Αμβρόσιου, ενώ υπογράμμισε ότι η προοδευτική παράταξη θα υπαρασπιστεί την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. “Ο κ. Παπαγγελόπουλος έφτιαξε το σκάνδαλο της NOVARTIS από την αρχή και η κ. Θάνου έγινε αμέσως νομική σύμβουλος του πρωθυπουργού. Πρωτόγνωρα πράγματα στη δικαιοσύνη. Μπορεί να προέρχονται από τη δεξιά αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ το ανέχεται”.

Τέλος, για την προοπτική του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Αλιβιζάτος είπε ότι “πρέπει να προχωρήσουμε χτίζοντας ο ένας πάνω στον άλλο”.

Περισσότερες ειδήσεις Ελλάδα εδώ

16/03/2018 22:13
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: