Ο απαράδεκτος Λαγός της Χρυσής Αυγής υπέρ των απειλών για θανατική ποινή βουλευτών




Χρειάστηκε η επέμβαση της φρουράς του κοινοβουλίου για να μην έρθουν στα χέρια βουλευτές των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου με τον βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό.

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής ακολουθώντας τη συνήθη τακτική του μορφώματος στο οποίο ανήκει υιοθέτησε από του βήματος της Βουλής, την απειλή θανατικής ποινή για εσχάτη προδοσία που εξαπέλυσαν προ ολίγων ημερών Παμμακεδονικές Ενώσης κατά του συνόλου των βουλευτών στην περίπτωση που κάποιοι εξ αυτών δεχθούν συμφωνία με τα Σκόπια που θα περιλαμβάνει τον όρο “Μακεδονία”.

Μόλις ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στα έδρανα της πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής με τον γνωστό προκλητικό τρόπο τον εξύβρισε λέγοντάς τον “προδότη και λαμόγιο”.

Βουλευτές όλων των κομμάτων αντέδρασαν έντονα ενός ορισμένοι πλησίασαν απειλητικά προς το βήμα. Ο προεδρεύων Σπύρος Λυκούδης, μάταια προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα και τελικά αναγκάστηκε να καλέσει τη φρουρά.

Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο τουλάχιστον 10 άνδρες της φρουράς εισέρχονται στην αίθουσα της Ολομέλειας προκειμένου να μπουν ανάμεσα στους μαινόμενους βουλευτές.

Πηγή: Βουλή Τηλεόραση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: