Με το σήμα των “Γκρίζων Λύκων” ο Ερντογάν μιλά και πάλι για επιστράτευση (video)




Σε μία πρωτοφανή κίνηση που δείχνει ότι δεν υπάρχουν πλέον όρια για τον Ταγίπ Ερντογάν, προχώρησε ο Τούρκος Πρόεδρος. Χθες μιλώντας στην πόλη Μυρσίνη,σχημάτισε με τα χέρια του το σήμα των “Γκρίζων Λύκων” και κάλεσε για μια ακόμη φορά τους Τούρκους να είναι έτοιμοι προς επιστράτευση για την Αφρίν.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο,  ο Ερντογάν, σε ομιλία του που έγινε στο πλαίσιο συνεδρίου του κόμματος AKP, αναφέρθηκε εκ νέου σε γενική επιστράτευση και είπε:

“Ένα έθνος, μία σημαία, ένα κράτος, μια πατρίδα”.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=fAWWWnk77EI

Ο Τούρκος πρόεδρος κάλεσε τους πολίτες να είναι σε επαγρύπνηση και πάντα πρόθυμοι να ανταποκριθούν και δήλωσε έτοιμος να καταταγεί σημειώνοντας:

“Όταν γίνει η επιστράτευση, όταν σας καλέσουν στο καθήκον, τότε θα πάω μαζί σας πρώτος”.

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι οι τουρκικές δυνάμεις βρίσκονται πλέον έξω από την Αφρίν και οι μάχες ειναι σκληρές.

«Οι τουρκικές δυνάμεις βρίσκονται πλέον στα όρια της πόλης της Αφρίν, σύμφωνα με τον Ράμι Άμπντελ Ραχμάν, διευθυντή του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. «Βρίσκονται λιγότερα από δύο χιλιόμετρα από την Αφρίν, βορειοανατολικά της πόλης», όπου οι μάχες συνεχίζονται, όπως και οι βομβαρδισμοί αεροσκαφών και του πυροβολικού, πρόσθεσε ο ίδιος.
Η ΜΚΟ έκανε λόγο για «σφοδρές μάχες και σε άλλα μέτωπα, όπου οι τουρκικές δυνάμεις και οι σύμμαχοί τους προσπαθούν να προελάσουν για να μπορέσουν να περικυκλώσουν την πόλη

ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: