Η Κίνα αναπτύσσεται και στις αραβικές χώρες: Το Κουβέιτ μπαίνει στην αναπτυξιακή της στρατηγική




Η πρεσβεία της Κίνας στο Κουβέιτ ανακοίνωσε ότι το Πεκίνο, ελπίζει ότι θα συμπεριλάβει την αναπτυξιακή στρατηγική του Κουβέιτ, στο πλαίσιο της διεθνούς εμπορικής και οικονομικής πρωτοβουλίας “Μία Ζώνη, Ένας Δρόμος,” προκειμένου να προωθήσει ουσιαστικά την ανάπτυξη της διμερούς συνεργασίας.

Στην διάρκεια διάλεξης του στο κολέγιο του Κουβέιτ (Australian College of Kuwait -ACK), ο Τσενγκ Γιονγκρού, Οικονομικός και Εμπορικός Ακόλουθος της κινεζικής πρεσβείας στην αναφερόμενη αραβική χώρα, εξήγησε τις λεπτομέρειες και τις αρχές που διέπουν την κινεζική πρωτοβουλία, που προωθεί διεθνώς το Πεκίνο.

Παράλληλα, έδωσε έμφαση στην προοπτική ανάπτυξης του πλαισίου συνεργασίας μεταξύ της Κίνας και του Κουβέιτ, εντός του σημερινού διεθνούς εμπορικού και οικονομικού περιβάλλοντος.

“Μέσω της διάλεξης αυτής, θέλω να μοιραστώ μαζί σας και ν’ ανταλλάξω με το ακροατήριο μερικές από τις ιδέες μας, αλλά και την πρακτική που ακολουθούμε, με στόχο την βελτίωση της επικοινωνίας μας, αλλά και την προαγωγή της κοινής κατανόησης,” τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσενγκ.

29/03/2018 08:03
ΑΠΕ-ΜΠΕ, Xinhua
Κουβέιτ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: