Η ΑΕΚ φοβάται προβοκάτσια εναντίον της στο ματς με τον Παναθηναϊκό και παίρνει μέτρα




Αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας που θα λάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19:30, ΟΑΚΑ). Οι “κιτρινόμαυροι” έστειλαν σήμερα και δεύτερο μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας πως πρέπει άπαντες να λειτουργήσουν «με σεβασμό στην ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά:

«Συνεχίζουμε μαζί μέχρι το τέλος. Μαζί μέχρι την τελική επικράτηση. Στηρίζουμε αλλά και προστατεύουμε την ομάδα μας. Δεν δίνουμε το παραμικρό δικαίωμα, όπως το έχουμε πράξει ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ από το ξεκίνημα της χρονιάς. Δεν βάζουμε σε κίνδυνο την ομάδα μας. Βήμα – βήμα μέχρι την δικαίωση των προσπαθειών μας και την επιβεβαίωση της ανωτερότητάς μας. Για εμάς υπάρχει μόνο το γήπεδο! Με σεβασμό στην ΑΕΚ αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο!”.

Η αλήθεια, πάντως, είναι πως στην ΠΑΕ ΑΕΚ είναι θορυβημένοι τις τελευταίες ώρες. Κι αυτό επειδή έφτασαν πληροφορίες πως ετοιμάζεται προβοκάτσια εναντίον της. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα άτομα θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ και θα επιχειρήσουν να περάσουν πιστόλια για ρίψη φωτοβολίδων ευθείας βολής, που θα αποσκοπούν τη διακοπή του αγώνα, αλλά και την δημιουργία επεισοδίων.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της, ήρθε σε επαφή με την ΕΛ.ΑΣ., αλλά και με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, όπως και με τις υπόλοιπες αρμόδιες αρχές, για να παρθούν τα απαραίτητα αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Μάλιστα, πρώτη κίνηση μέσα σε αυτό το πλαίσιο ήταν η αύξηση των δυνάμεων security.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, από την πλευρά τους, τόνισαν ότι θα υπάρξει ειδική περιφρούρηση, στέλνοντας μάλιστα και το δικό τους μήνυμα: «Όποιος αποπειραθεί να κάνει ζημιά στην ΑΕΚ την Κυριακή θα έχει να κάνει μαζί μας. Κανείς να μην διανοηθεί να κάνει το παραμικρό»!

30/03/2018 23:07
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: