Ετοιμάζονται οι ΗΠΑ για δυναμική επέμβαση στη Συρία; Τι είπε η Αμερικανίδα πρέσβης στον ΟΗΕ…

File Photo: US Ambassador to the United Nations Nikki Haley speaks during an United Nations General Assembly emergency special session to vote on a non-binding resolution condemning recent decisions about the status of Jerusalem at United Nations headquarters in New York, New York, USA. EPA, JUSTIN LANE
Η Αμερικανίδα πρέσβης στα Ηνωμένα Έθνη, Nikki Haley, προειδοποίησε τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού ότι αν δεν αναλάβουν δράση εναντίον των χημικών όπλων που χρησιμοποιούνται στη Συρία, τότε θα αναγκαστούν να το πράξουν μονομερώς οι ΗΠΑ.

«Δεν είναι κάτι που θέλουμε να κάνουμε, αλλά αν αναγκαστούμε από τις εξελίξεις, τότε θα χτυπήσουμε μονομερώς. Το έχουμε ξανακάνει…» φέρεται να δήλωσε η Nikki Haley αναφερόμενη στον περσινό βομβαρδισμό κυβερνητικής αεροπορικής βάσης στη Συρία μετά από αναφορές για ρίψη χημικών από αεροσκάφη που είχαν απογειωθεί από τη συγκεκριμένη βάση.

Την ίδια ώρα η κατάσταση στην Ανατολική Γκούτα είναι δραματική. Οι κάτοικοι αφήνουν τους νεκρούς άταφους, αφού είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για την ζωή τους να βγουν από τα καταφύγια και να θάψουν τους νεκρούς τους.

Reuters, Hellasjournal.com by Mignatiou.com
13/03/2018
New York, USA


Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: