Έχω καρκίνο στους πνεύμονες, θα τα καταφέρουμε, ανακοίνωσε ο Σωκράτης Χάσικος




Σε δημοσιοποίηση του προβλήματος υγείας, με το οποίο διαγνώστηκε πριν από ένα περίπου μήνα, προχώρησε ο τέως Υπιουργός Εσωτερικών της Κύπρου, Σωκράτης Χάσικος. 

Ο ίδιος ξεκαθάρισε, μέσω δημοσίευσης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ότι προχώρησε σε δημοσιοποίηση της διάγνωσης του με καρκίνο στους πνεύμονες,  νιώθοντας την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες σε όσους έσπευσαν να του αποστείλουν τις ευχές τους και τη συμπαράσταση τους για την περιπέτεια της υγείας του.

Αυτούσιο το μήνυμα του τέως Υπουργού Εσωτερικών ακολουθεί:

Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι,

Είναι αλήθεια ότι έχω διαγνωστεί πριν ένα περίπου μήνα με καρκίνο στον πνεύμονα.

Γιατί σας το αναφέρω;
Δεν θα ήθελα να είσαστε με την αγωνία αν αληθεύει ή όχι. Ο ίδιος ένοιωσα την ανάγκη από την μια να σας το επιβεβαιώσω, κι από την άλλη με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, όλους εσάς που μόλις το πληροφορηθήκατε μας κατακλύσατε με ευχές αγάπης και συμπαράστασης για αίσιο τέλος της περιπέτεια μας, τόσο για μένα όσο και για την αγαπημένη μου σύζυγο Έλλη.
Ειλικρινά σας όφειλα αυτό το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Μας δώσατε δύναμη και κουράγιο ν’ ανέβουμε τον Γολγοθά που έχουμε μπροστά μας. Σας νιώθω κοντά μου.
Τα αισθήματα μας είναι αμοιβαία. Η αλήθεια κυριαρχούσε πάντα στη σχέση μας. Η σχέση μας ήταν πάντα ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ γι αυτό σας οφείλω αυτή τη γνωστοποίηση.
Με την βοήθεια του Θεού και της Παναγίας, της επιστήμης και των γιατρών, αλλά και του πείσματος για νικηφόρα έκβαση της μάχης με τον καρκίνο, σας δίνω και μια υπόσχεση.
Θα τα καταφέρουμε.

Σωκράτης Χάσικος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: