Οριστική διακοπή του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ακύρωση από διαιτητή γκόλ του Δικέφαλου του Βορρά




ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δραματική κατάληξη είχε το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ ΠΑΟΚ- ΑΕΚ στην Τούμπα καθώς το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα στο 90′ ήταν η αφορμή για να διακοπεί το παιχνίδι και με άγνωστη την κατάληξή του.

Ο διαιτητής κ. Κομίνης αρχικά κατακύρωσε το γκολ, στην συνέχεια το ακύρωσε με την υπόδειξη του βοηθού, κ. Ποντίκη και εν συνέχεια μετά από μια γενικευμένη σύρραξη και είσοδο παραγόντων στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής αποχώρησε και δυο ώρες μετά αποφάσισε την οριστική του διακοπή. Με άγνωστο τελικό αποτέλεσμα και άγνωστη αιτία της διακοπής.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Διεκόπη πέντε λεπτά πριν από το τέλος του το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Αιτία ήταν η ακύρωση γκολ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Μπίσεσβαρ εκτελεί το κόρνερ από την γωνία της θύρας 4, ο Βαρέλα με κεφαλιά σκοράρει και η Τούμπα παίρνει φωτιά… Και ενώ οι παίκτες και ο όσμος του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν ο βοηθός Ποντίκης καλεί κοντά του τον ρέφερι Κομίνη και τον ενημερώνει για οφσάιντ του Μαουρίτσιο θεωρώντας ότι έχει συμμετοχή στη φάση! Ο Κομίνης ακυρώνει το γκολ και…σταμάτησαν όλα.

Ο Ιβάν Σαββίδης με την συνοδεία παραγόντων της ομάδας του και συνεργατών του μπήκε οργίλος εντός του αγωνιστικού χώρου.

Αφορμή για την εισβολή του Σαββίδη στάθηκε το γκολ του Βαρέλα στο 90’ που δεν μέτρησε καθώς ο διαιτητής Κομίνης με τον βοηθό Ποντίκη υπέδειξαν σε θέση οφσάιντ τον Μαουρίσιο και το 0-0 δεν άλλαξε στο ντέρμπι.

Ο διαιτητής και οι βοηθοί είναι στα αποδυτήρια και συσκέπτονται.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: