Δεν τίθεται θέμα αναστολής απόφασης διαγραφής στελεχών, λέει ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ




Δεν τίθεται θέμα αναστολής της απόφασης για διαγραφή συγκεκριμένων στελεχών του ΔΗΚΟ, δήλωσε ο Πρόεδρος του κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ύστερα από συνάντηση με τα κόμματα και Ομάδες Πολιτών που στήριξαν την υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές.

«Ο κ. Καρογιάν αποτελεί παρελθόν για το ΔΗΚΟ, έχει πάρει τις δικές του πολιτικές αποφάσεις», ανέφερε, προσθέτοντας ότι «το ΔΗΚΟ γυρίζει σελίδα, κοιτάζουμε μπροστά, επικεντρωνόμαστε στα προβλήματα των πολιτών και της κοινωνίας και για αυτόν ακριβώς τον λόγο είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα εξέλθουμε ενδυναμωμένοι, ενισχυμένοι ως κόμμα για να μπορέσουμε να προσφέρουμε στην κοινωνία, στην πολιτεία και στον λαό μας».

Κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες ή αναφορές για δημιουργία κόμματος από διαγραφέντα μέλη, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «οι συζητήσεις που αφορούν την προσπάθεια δημιουργίας άλλων κομμάτων δεν αφορά το ΔΗΚΟ».

Ανέφερε ότι «έχουμε ξεκαθαρίσει τη θέση μας ότι θα ακολουθήσουμε τη δική μας πολιτική πορεία. Άλλοι ενδεχομένως να έχουν λάβει τις δικές τους πολιτικές αποφάσεις και εμείς επικεντρωνόμαστε σε αυτή την προσπάθεια».

«Πιστεύουμε στον ενδιάμεσο χώρο, πιστεύουμε σε αυτή την προσπάθεια και τη συνεργασία γιατί πιστεύουμε ότι αυτό που ζητά από εμάς η κοινωνία, δεν είναι η εσωστρέφεια, δεν είναι τα εσωκομματικά, αντίθετα είναι η επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν σήμερα την κοινωνία και τους πολίτες», πρόσθεσε.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «με τέτοιες πρωτοβουλίες μπορούμε να εισακούσουμε αυτές τις απαιτήσεις της κοινωνίας και να δώσουμε σύγχρονες λύσεις με καθαρές θέσεις σε αυτά τα προβλήματα».

Σε παρατήρηση ότι ο πρώην Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν δήλωσε ότι δεν προχώρησε σε διαγραφές στελεχών όταν στελέχη του ΔΗΚΟ στις προεδρικές εκλογές του 2013 ήταν στο εκλογικό επιτελείο του υποψήφιου προέδρου Γιώργου Λιλλήκα και όταν ο ίδιος ο κ. Παπαδόπουλος είχε αποστασιοποιηθεί από την απόφαση του κόμματος, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να μπει σε ένα δημόσιο διάλογο με τον κ. Καρογιάν, ιδιαίτερα όταν ο ίδιος χρησιμοποιεί, όπως είπε, «υβριστικούς, απαξιωτικούς, μειωτικούς χαρακτηρισμούς για το ΔΗΚΟ και για τα στελέχη και τον κόσμο του ΔΗΚΟ».

ΚΥΠΕ
ΚΥΠΡΟΣ-Λευκωσία
09/03/2018 13:33

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: