Basket League: Έτοιμος ο ΑΡΗΣ για το αυριανό, εξ αναβολής ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ




Με αποφασιστικότητα για την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος ετοιμάζεται να υποδεχτεί ο Άρης τον ΠΑΟΚ, αύριο, Τετάρτη, στις 18.30 το απόγευμα, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι, για τη 18η αγωνιστική της Basket League.

Αναμέτρηση για την οποία αναγκαστικά θεατής για τους «κίτρινους» θα είναι μόνο ο τραυματίας νεαρός γκαρντ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.
«Το αυριανό παιχνίδι είναι ιδιαίτερο και για τις δύο ομάδες. Αυτή τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ έχει μία καλύτερη ισορροπία στο αγωνιστικό και στο εξωαγωνιστικό του κομμάτι, έχει πάρα πολλές επιλογές παικτών, έχει φέρει νέους παίκτες, κάτι που τον έχει βοηθήσει πολύ. Εμείς είμαστε έτοιμοι, θέλουμε να παίξουμε ένα σκληρό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας θέλει τη νίκη και θα μας βάλει πίεση. Από την πλευρά μας, θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, να μαζέψουμε τα ριμπάουντ, να μην αφήσουμε δεύτερες ευκαιρίες στους αντιπάλους μας και να σταματήσουμε το transition παιχνίδι τους», σχολίασε για το ματς, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Δημήτρης Γιαννάκης.

Πρόσθεσε ο βοηθός προπονητή στον Αρη, αναφέροντας: «Ο ΠΑΟΚ έχει επιλογές, έχει ποιοτικούς Έλληνες και ξένους παίκτες, όπως για παράδειγμα τον Γκος, ο οποίος είναι σκόρερ και είναι ένας επικίνδυνος παίκτης. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα θα είμαστε σκληροί, θα παλέψουμε και θα παίξουμε στο 200% των δυνατοτήτων μας. Περιμένουμε από τον κόσμο μας να είναι δίπλα μας, να είναι ήρεμος και να μην παρασυρθεί, ούτως ώστε να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη που μπορεί να μας δώσει, για να πετύχουμε αυτό που όλοι μας θέλουμε, τη νίκη».

«Θα μετρήσει ποιος θέλει περισσότερο το ντέρμπι»
Στη σημαντικότητα του αυριανού αγώνα (21/3) για τον Αρη, τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους, εστίασε, με τη σειρά του, ο Δημήτρης Φλιώνης. Ο πόιντ γκαρντ των «κίτρινων», μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ, υποστήριξε αρχικά: «Ολοι γνωρίζουμε τη σημασία και τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού, ανεξάρτητα από την κατάσταση, στην οποία βρίσκονται οι δυο ομάδες. Θέλουμε πολύ τη νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους και θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να τα καταφέρουμε. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και χρειαζόμαστε πολύ τη στήριξη του.

Κατέληξε τονίζοντας: «Ο ΠΑΟΚ διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, με αρκετές λύσεις και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είναι ένα ντέρμπι και θα μετρήσει το ποιος το θέλει περισσότερο. Πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρά, με αυτοπεποίθηση και με εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Μόνο έτσι θα επιστρέψουμε στις νίκες. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πρέπει να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων και με την βοήθεια του κόσμου να παλέψουμε και να βρούμε το δρόμο προς τη νίκη, χωρίς να μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο».

20/03/2018 21:09
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: