Αστυνομικό τμήμα στη Γερμανία δίνει οδηγίες… χωρισμού σε τρομοκρατημένους συντρόφους




Έχουν ακουστεί κατά καιρούς καταγγελίες στην αστυνομία για κακοποιήσεις, για απόπειρες βιασμού και άλλα πολλά που μπορεί να συμβούν σε μια πολύ κακή σχέση, ωστόσο φαίνεται πως ένας Γερμανός και μάλιστα όχι τόσο νέος, θέλησε να κατακτήσει την πρωτιά ζητώντας από την αστυνομία να τον βοηθήσει να χωρίσει από τη φίλη του.

Η απίστευτη ιστορία συνέβη στην πόλη Λούντβιχσχάφεν στη νοτιοδυτική Γερμανία στο αστυνομικό τμήμα της οποίας ένας 34χρονος Γερμανός πήγε για να ζητήσει οδηγίες για το πώς να χωρίσει από την κοπέλα του.

Ο άνδρας ήταν σε έξαλλη κατάσταση και άρχισε να λέει στους εμβρόντητους αστυνομικούς ότι δεν τα πήγαινε πλέον καλά με τη σχέση του αλλά δεν ήξερε πώς να χωρίσει. Παραμένει άγνωστο εάν ο 34χρονος πράγματι δεν ήξερε ή φοβόταν την οργή της φίλης του και πήγε στην αστυνομία για προστασία.

Πάντως μια αστυνομικός προθυμοποιήθηκε να τον ηρεμήσει και συζήτησε μαζί του τις επιλογές που είχε. Το αστυνομικό τμήμα ανέφερε σήμερα ότι δεν γνωρίζει αν ο άνδρας ακολούθησε τις συμβουλές που του δόθηκαν.

28/03/2018 19:27
ΑΠΕ-ΜΠΕ, DPA
Λουντβιχσχάφεν

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: