Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία για ταχύτητα, αλκοόλ, κινητά, στην έξοδο για την 25η Μαρτίου




Αυξημένα μέτρα τροχαίας, στις εισόδους – εξόδους μεγάλων αστικών κέντρων, παρουσία τροχονόμων στους σταθμούς διοδίων της χώρας και συνεργεία ελέγχων για υπερβολική ταχύτητα, προσπέρασμα, επήρεια αλκοόλ και χρήση κινητών, ενεργοποιεί η Τροχαία, ενόψει του εορτασμού της 25ης Μαρτίου.

Με στόχο την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων και ατυχημάτων, η Ελληνική Αστυνομία, εντατικοποιεί τις δράσεις της, με αυξημένη αστυνομική παρουσία και ενισχυμένη αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου παρατηρείται συχνότητα πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τόπους που θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις.

Περιλαμβάνονται αυξημένα μέτρα τροχαίας στις εισόδους – εξόδους μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων και παρουσία τροχονόμων στους σταθμούς διοδίων της χώρας.
Ρύθμιση της κυκλοφορίας με πεζούς τροχονόμους, σε βασικές διασταυρώσεις για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Επίσης συγκρότηση συνεργείων γενικών και ειδικών τροχονομικών ελέγχων (ιδιαίτερα για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα, κ.λπ. καθώς και παραβάσεων που βάσει στατιστικών στοιχείων ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, όπως η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση).

21/03/2018 11:14
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Δ.Κ.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: