Το ονειρικό σπίτι των Άνιστον – Θερού στο Λος Άντζελες




Στη Νέα Υόρκη εντοπίστηκε ο Τζάστιν Θερού να κάνει βόλτα με το σκυλί του, ενώ την ίδια ώρα η σύζυγός του Τζένιφερ Άνιστον άνοιξε τις πόρτες της εκπληκτικής κατοικίας που διαθέτει το ζευγάρι στο Μπελ Έαρ.

Ο Τζάστιν ντυμένος βαριά κι έχοντας καλύψει το πρόσωπό του με γυαλιά ηλίου και κασκόλ έκανε τη βόλτα του μαζί με το πιτ μπουλ του, στη χειμωνιάτικη Νέα Υόρκη.

Από την άλλη η Τζένιφερ φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Bel Air Estate Architectural Digest παρουσιάζοντας το σπίτι της που αγόρασε πριν από επτά χρόνια έναντι 21 εκατ. δολαρίων, σε καλοκαιρινό σκηνικό.

«Βρίσκομαι γύρω από το σύζυγό μου, τα σκυλιά και το σπίτι μας και δεν υπάρχει πουθενά αλλού που θα ήθελα να είμαι», εξήγησε η 48χρονη ηθοποιός στη συνέντευξη στο εσωτερικό του περιοδικού.

Στο εξώφυλλο, για το τεύχος Μαρτίου του περιοδικού , η Τζένιφερ χαλαρώνει ξυπόλητη σε μία πολυθρόνα που κρέμεται από την οροφή.

Η ηθοποιός λέει ότι στη διακόσμηση του σπιτιού έβαλε την προσωπική της σφραγίδα με τη βοήθεια μιας ομάδας διακοσμητών εσωτερικού χώρου μετά την αγορά του σπιτιού, που κατασκευάστηκε το 1965 από το διάσημο αρχιτέκτονα Α. Quincy Jones.

Λάμπρος Παπαθανασίου, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: