Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής σε πλοίο του Λιμενικού. Ο κύριος Κουρουμπλής θα επισκεφθεί το Καστελλόριζο και τη Σύμη, μαζί με τον αρχηγό του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ. Φωτογραφία αρχείου, ΑΠΕ ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Το Καστελλόριζο και τη Σύμη θα επισκεφτούν ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος

Το Καστελλόριζο και τη Σύμη θα επισκεφτεί αύριο και μεθαύριο, 18 και 19 Φεβρουαρίου 2018, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Ράπτη Σταμάτιο.

Ο κ.Κουρουμπλής θα επισκεφτεί αύριο στις 11.15 το Λιμενικό Σταθμό Μεγίστης, ενώ στη συνέχεια και περί ώρα 12.00 θα μεταβεί στο Δημαρχείο, όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο του νησιού.

Στη συνέχεια ο Υπουργός θα αναχωρήσει στις 12.30 για τη Νησίδα Ρω όπου θα επισκεφτεί το Φυλάκιο.
Την Δευτέρα στις 09.00, ο κ.Κουρουμπλής θα αναχωρήσει για τη Στρογγυλή όπου θα επισκεφτεί αντίστοιχα το Φυλάκιο του νησιού.

Στις 10.20 θα αφιχθεί στη Σύμη, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Δημαρχείο της Σύμης στις 10.30, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει συνάντηση στο Λιμεναρχείο της Σύμης.

Be the first to comment on "Το Καστελλόριζο και τη Σύμη θα επισκεφτούν ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*