Θα φορέσει μαύρα ή όχι η Κέιτ Μίντλετον στην απονομή των Bafta;




«Να φορέσω μαύρα ή όχι στα βραβεία Bafta;». Η Κέιτ Μίντλετον, η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα δίλημμα στην περίπτωση που οι προσκεκλημένοι στη λαμπερή τελετή απονομής των βρετανικών βραβείων Bafta κινηματογράφου αποφασίσουν να ντυθούν στα μαύρα για να καταγγείλουν με τη σειρά τους τα φαινόμενα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης, έγραψε σήμερα μια βρετανική εφημερίδα.

Στην τελετή απονομής των Golden Globes, η πλειονότητα των καλλιτεχνών είχαν επιλέξει το μαύρο χρώμα για την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί στο πλαίσιο μιας μαζικής διαμαρτυρίας για το σκάνδαλο με τον παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Ουάινστιν, που κατηγορήθηκε για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος περισσότερων από 100 γυναικών.

Το ίδιο σενάριο ενδέχεται να επαναληφθεί κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων Bafta που θα διεξαχθεί την 18η Φεβρουαρίου στο Λονδίνο.

Ωστόσο, στη βασιλική οικογένεια, οι γυναίκες δεν επιλέγουν ποτέ ένα total black look, εκτός κι αν βρίσκονται σε πένθος και την ίδια ώρα οι Βρετανοί μονάρχες αποφεύγουν να συμμετάσχουν σε δημόσιες διαμαρτυρίες.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ «θα βρεθεί μέσα σε ένα διπλωματικό ναρκοπέδιο – πρόκειται για ένα δίλημμα πιο ευαίσθητο από ποτέ» στο οποίο θα κληθεί να απαντήσει, καθώς θα συνοδεύει τον Ουίλιαμ, τον πρόεδρο της βρετανικής Ακαδημίας Τεχνών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (Bafta), σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Telegraph.

Α. Στέφα , ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: