Τα ελληνικά εθνικά θέματα στο επίκεντρο των συζητήσεων στο Προεδρικό Μέγαρο




Την ετήσια δεξίωση προς τιμήν του Διπλωματικού Σώματος, παρουσία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, παρέθεσε το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Στο επίκεντρο των συζητήσεων στην Αίθουσα Δεξιώσεων του Προεδρικού Μεγάρου βρέθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, με έμφαση τα εθνικά θέματα.

Ο κ. Παυλόπουλος άρχισε να υποδέχεται, λίγο μετά τις 12:00, στην Αίθουσα Εθιμοτυπίας του Προεδικού Μεγάρου, τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, τη διπλωματική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών, μέλη του υπουργικού συμβουλίου, εκπροσώπους κομμάτων, πολιτικούς, τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας, πρεσβευτές ξένων χωρών και εκπροσώπους διπλωματικών αποστολών στην Ελλάδα.

Στη δεξίωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, οι αναπληρωτές υπουργοί Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος και Άμυνας, Δημήτρης Βιτσας, οι υφυπουργοί Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, Γιάννης Αμανατίδης και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσος Πετροπουλος και εκ μέρους της ΝΔ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Επίσης, το «παρών» έδωσαν ο πρώην πρωθυπουρός Γιώργος Παπανδρέου και οι πρώην πρόεδροι της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης και Βύρων Πολύδωρας.

28/02/2018 13:59
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: