Αντιδράσεις για τη νέα άδεια στον Κουφοντίνα: Προσβολή στη μνήμη των θυμάτων, λέει η Ντόρα




Άρχισαν ήδη οι αντιδράσεις για τη νέα διήμερη άδεια που εγκρίθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα από το συμβούλιο των φυλάκων Κορυδαλλού. 

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και σύζυγος του Π. Μπακογιάννη που εκτέλεσαν οι τρομοκράτες έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Ο Δ.Κουφοντίνας για δεύτερη φορά βγαίνει αύριο από τη φυλακή. Όσες φορές κι αν βγει η ελληνική κοινωνία και το περί δικαίου αίσθημα θα συνεχίσει να προσβάλλεται βάναυσα. Οι οικογένειες των θυμάτων δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνοι”.

Πηγή: Twitter
Πηγή: Twitter

Αλλά και ο Κώστας Μπακογιάννης στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook είχε αναρτήσει φωτογραφία από παλιές οικογενειακές στιγμές με τους γονείς και την αδελφή του γράφοντας: “Εμείς κρατάμε αυτό που μας άφησε. Και ναι, έχουμε κερδίσει”

Πηγή: Facebook
Πηγή: Facebook

Πριν από δύο μήνες είχε λάβει για πρώτη φορά άδεια προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων από συγγενείς θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης αλλά και από διπλωματικές αντιπροσωπείες όπως του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ και της Τουρκίας, αφού πολίτες των κρατών αυτών είχαν πέσει θύματα της “17Ν”.

Ο ισοβίτης Δημήτρης Κουφοντίνας αιτήθηκε και έλαβε νέα 48ωρη άδεια και αναμένεται να βγει από τις φυλακές Κορυδαλλού αύριο το πρωί στις 9:00 και να επιστρέψει δύο ημέρες μετά. Στο πρώτο του αίτημα για άδεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας επικαλείτο την ανάγκη του να επανασυνδεθεί με την οικογένειά του αλλά και να δημιουρήσει εκ νέου τη μελισσουργική μονάδα που είχε πριν από τη σύλληψή του.

ΑΛΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: