Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σερένα Ουίλιαμς : «Σχεδόν είχα… πεθάνει μετά την γέννηση της κόρης μου»

Η Σερένα Ουίλιαμς έγραψε μία επιστολή που έκανε γνωστή το CNN, στην οποία εξηγεί ότι παραλίγο να πεθάνει μετά τη γέννηση της κόρης της, Ολυμπίας. «Σχεδόν είχα…πεθάνει μετά τον τοκετό, στην κόρη μου, την Ολυμπία. Αλλά θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό,» ξεκίνησε την ιστορία της, το μεγάλο αστέρι του τένις, που επέστρεψε πρόσφατα στα γήπεδα μετά την εγκυμοσύνη της. 

Η Σερένα είχε ήδη αποκαλύψει προσωπικές λεπτομέρειες σχετικά με τη γέννησή του παιδιού της και τις κακές στιγμές που έχει ζήσει στο πρώτο δίμηνο ως μητέρα, αλλά ποτέ δεν ήταν σαφής. «Μετά από μια εύκολη εγκυμοσύνη, η κόρη μου γεννήθηκε με επείγουσα καισαρική. Όλα πήγαν καλά. Εχοντας την Ολυμπία στην αγκαλιά μου ήταν η πιο απίστευτη εμπειρία που είχα ποτέ, αλλά αυτό που συνέβη 24 ώρες μετά τη γέννηση ήταν έξι ημέρες αβεβαιότητας», έγραψε η Ουίλιαμς.

Η διάσημη τενίστρια υπέστη πνευμονική εμβολή (είχε ιστορικό στο ιατρικό της αρχείο)  και έπρεπε να περάσει ξανά από το χειρουργείο. «Οι γιατροί βρήκαν ένα μεγάλο αιμάτωμα στην κοιλιά μου, οπότε έπρεπε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση για να αποτρέψω τους θρόμβους στους πνεύμονές μου», διευκρινίζει η Σερένα, που εξήγησε γιατί έγραψε την επιστολή της: «Ηθελα να  ευχαριστήσω τους γιατρούς και τους βοηθούς νοσηλευτών. Ήξεραν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν σε κάθε περίπτωση. Εάν δεν ήταν τόσο επαγγελματίες …δεν θα ήμουν εδώ σήμερα.  Είμαι τυχερή που επέζησα».

Αντώνης Βαζογιάννης, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Be the first to comment on "Σερένα Ουίλιαμς : «Σχεδόν είχα… πεθάνει μετά την γέννηση της κόρης μου»"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*