«Πέταξε» στα 4,71 μέτρα η Κατερίνα Στεφανίδη στο μίτινγκ της Νέας Υόρκης




Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκίνησε τη χρονιά με τον ίδιο τρόπο που ολοκλήρωσε την προηγούμενη: με νίκη. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια ήταν παρούσα και αυτή τη χρονιά στο μίτινγκ της Νέα Υόρκης, στη διοργάνωση στην οποία επέλεξε να κάνει το εφετινό της ντεμπούτο.

Η “χρυσή” το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου ξεκίνησε τη σεζόν με άλμα στα 4,71 μ. και έδειξε και πάλι πως θα είναι η πρωταγωνίστρια στο αγώνισμα.

Η Στεφανίδη, δεν μπόρεσε στη συνέχεια να ξεπεράσει τα 4,81 μ., επίδοση που θα έχει την ευκαιρία να νικήσει στις επόμενες εμφανίσεις της. Παράλληλα, η Ελληνίδα διατήρησε το αήττητο σερί της, φτάνοντας πλέον στις 15 διαδοχικές νίκες. Η αθλήτρια του Μίτσελ Κριερ ξεπέρασε με τη δεύτερη τόσο το 4,61 μ., στο οποίο μπήκε στον αγώνα, όσο και το 4,71 μέτρα.

Η Κέιτ Ναγκότε (ΗΠΑ) ήταν δεύτερη επίσης με 4,71 μ., σε μια ακόμη σταθερή εμφάνιση στη σεζόν (έχει 4,76 μ.). Η πολυσυζητημένη κόντρα ανάμεσα στη Στεφανίδη και τη Σάντι Μόρις δεν έγινε ποτέ, αφού η δεύτερη δεν κατέβηκε τελικά στον αγώνα. Η Στεφανίδη θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στις 7 Φεβρουαρίου στο Παρίσι.

04/02/2018 09:04, AΠΕ-ΜΠΕ

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: