Όχι στην επανεκλογή Αναστασιάδη ζητά από τους ψηφοφόρους ο Σταύρος Μαλάς




Να πουν όχι στην επανεκλογή του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και στην παραμονή μιας Κυβέρνησης χωρίς όραμα, χωρίς σχέδιο, χωρίς ευαισθησία, ζητά στο τελικό μήνυμα του προς τους εκλογείς, ενόψει της ψηφοφορίας για την επαναληπτική εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς.

Ο κ. Μαλάς απευθυνόμενος σε εκείνους, όπως αναφέρει, που είδαν την αξιοπρέπειά τους να χάνεται και σε αυτούς που βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά στο φάσμα της φτώχειας και της περιθωριοποίησης, στη μεσαία τάξη που συνθλίβεται, στους εργαζόμενους που δε μπορούν να βγάλουν το μήνα, στους επαγγελματίες που αγωνιούν για τις δουλειές τους, στους νέους που δε βρίσκουν δουλειά ή που υποχρεώνονται να υποκύψουν στον εργασιακό μεσαίωνα για ένα μισθό πείνας, στους γονείς που ντρέπονται στην ιδέα ότι τα παιδιά τους θα ζήσουν χειρότερα από τους ίδιους, στα νέα ζευγάρια που δυσκολεύονται να δημιουργήσουν οικογένεια και στους άξιους και δημιουργικούς επιχειρηματίες που διεκδικούν και δικαιούνται ισότιμη μεταχείριση από τα κέντρα λήψης αποφάσεων, τους καλεί να εγκαινιάσουν με την ψήφο τους μία νέα εποχή σιγουριάς, ασφάλειας και αισιοδοξίας.

«Σας κοιτώ στα μάτια και σας καλώ αυτή την Κυριακή να υπερβείτε τα κομματικά στεγανά, να ανοίξετε το δρόμο για μία πραγματική, δημιουργική και ελπιδοφόρα Αλλαγή» συνεχίζει ο υποψήφιος Πρόεδρος, προσθέτοντας ότι «αυτή την Κυριακή δεν επιλέγουμε μόνο το όραμα με το οποίο θα πορευτούμε τα επόμενα πέντε χρόνια, αλλά και το είδος, το ύφος και το ήθος της διακυβέρνησης που μας αξίζει».

Παρατηρώντας περαιτέρω ότι «δεν είμαστε όλοι ίδιοι», είπε πως όλους αυτούς τους μήνες, απέφυγε συνειδητά να χαϊδέψει αυτιά, να υποσχεθεί πράγματα που δεν γίνονται ή που βάζουν σε κίνδυνο την πορεία της χώρας και αυτό επειδή το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ένα συμβόλαιο τιμής και ελπίδας.

Περαιτέρω αναφέρει: «’Oχι άλλα ψέματα, αλαζονικές συμπεριφορές, αντιφάσεις, αδικίες και λόγια εντυπωσιασμού», προσθέτει πως «ήρθε η ώρα του σεβασμού της νοημοσύνης μας και της ευκαιρίας να κάνουμε μαζί μια νέα αρχή, να εγκαινιάσουμε μία νέα εποχή σιγουριάς, ασφάλειας και αισιοδοξίας, με βιώσιμη ανάπτυξης για όλους, με ελεύθερη και ενωμένη πατρίδα για πάντα, με ισχυρή, διαφανή και δίκαιη διακυβέρνηση».

Μια διακυβέρνηση για τον καθένα και για όλους, με τους πιο άξιους και τις πιο άξιες και σας ζητώ να με εμπιστευθείτε, καταλήγει.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 02/02/2018 17:24

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: