Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος του. Η ΚΟ της ΝΔ θα συνεδριάσει την Πέμπτη. Φωτ. αρχείου, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας

«Όχι» Μητσοτάκη σε άτυπη ενημέρωση για τα ελληνοτουρκικά: Ζητά κεκλεισμένων των θυρών συζήτηση στη Βουλή

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία άτυπη ενημερωτική συνάντηση που αφορά την κατάσταση στο Αιγαίο» τόνισαν πηγές της ΝΔ μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι ίδιες πηγές υπενθύμιζαν πως η ΝΔ έχει ζητήσει να συγκληθεί άμεσα η Επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής για την κατάσταση στο Αιγαίο παρουσία των υπουργών Εξωτερικών και Αμυνας, και κεκλεισμένων των θυρών.

Πληροφορίες ανέφεραν νωρίτερα ότι ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, στη διάρκεια επικοινωνίας του με τον αρμόδιο τομεάρχη της ΝΔ Βασίλη Κικίλια εξέφρασε τη βούλησή του να ενημερώσει σχετικά τον πρόεδρο της ΝΔ στο Μόναχο, στην 54η Διεθνή Διάσκεψη Ασφαλείας (16-17 Φεβρουαρίου).

Στη σκιά της έντασης με την Τουρκία συνεδριάζει την Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

14/02/2018 13:19
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Be the first to comment on "«Όχι» Μητσοτάκη σε άτυπη ενημέρωση για τα ελληνοτουρκικά: Ζητά κεκλεισμένων των θυρών συζήτηση στη Βουλή"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*