Ο Μητσοτάκης «καρατόμησε» τον Αντώναρο μετά την προσωπική επίθεση στον Γεωργιάδη




Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε μια λιτή ανακοίνωση στην οποία δημοσιοποιείται η απόφαση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι το Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Νέας Δημοκρατίας.

Η ακριβής ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος».

Προφανώς αφορμή ήταν τα πυρά του εξαπέλυσε μέσω facebook, ο Ευάγγελος Αντώναρος, κατά του Άδωνη Γεωργιάδη, με αφορμή το σκάνδαλο της Novartis.

Πηγές της ΝΔ αναφέρουν ότι «Όπως έχει εξ αρχής πει δημόσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες. Με αυτό το δεδομένο είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας».

To κείμενο του Αντώναρου στο facebook

“Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά οταν με τη συμπεριφορά τους “λεκιάζουν” την εκόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.

Αλλωστε ενας αντιπρόεδρος, ο Κωστης Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός.”

Περισσότερες ειδήσεις Ελλάδα εδώ

10/02/2018 20:42
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: