O Giannis «σκότωσε» τους Νικς (92-90) με νικητήριο λέι απ 1.9” πριν από τη λήξη




Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε το νικητήριο καλάθι των Μπακς απέναντι στους Νικς και συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο εφετινό NBA. O ηγέτης των Μπακς, ο οποίος και πριν από 13 μήνες είχε πετύχει buzzer beater μέσα στο Madison Square Garden, χάρισε τη νίκη στους Μπακς με 92-90 επί της ομάδας της Νέας Υόρκης με λέι απ 1.9 πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα.

Ο 23χρονος άσος, ολοκλήρωσε τον αγώνα με 29 πόντους και συγκεκριμένα 8/12 βολές, 9/18 δίποντα, 1/3 τρίποντα. Είχε ακόμα 11 ριμπάουντ, δύο ασίστ, τρία κλεψίματα, δύο κοψίματα και ισάριθμα λάθη σε 37 λεπτά. Στην αντίπερα όχθη οι Πορζίνγκις και ο Καντέρ είχαν από 17 πόντους.

Μετά το ματς ο Giannis περικυκλώθηκε από τα ΜΜΕ και τόνισε για την τελευταία προσπάθεια: «Ο κόουτς μου είπε να πάρω την επίθεση. Να πάρουμε το ριμπάουντ να παίξω πικ εν ρολ Ήταν υπομονετικός ο Τζόνσον με σπουδαία δουλειά στο σκριν για να γίνει αλλαγή και να παίξω με τον Καντέρ. Βρήκα έναν διάδρομο για να κάνω αυτό που ξέρω καλά», σχολίασε για την τελευταία φάση.

AΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: