Ο εκφοβισμός δικαστικών λειτουργών και μαρτύρων στόχος της μήνυσης Σαμαρά, λέει ο Παπαγγελόπουλος




Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε δήλωσή του αναφέρει ότι ο αντιπερισπασμός, ο αποπροσανατολισμός και ο εκφοβισμός των δικαστικών λειτουργών και των μαρτύρων είναι ο στόχος της μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ακόμη, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ευχαριστεί τον κ. Σαμαρά για τις υπερφυσικές ικανότητες που αποδίδει στον αναπληρωτή υπουργό οι οποίες του επιτρέπουν να προκαλεί και να χειραγωγεί έρευνες σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και το FBI.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είναι μεταξύ των προσώπων που μήνυσε ο Αντώνης Σαμαράς για την εμπλοκή του ονόματος του πρώην πρωθυπουργού στην υπόθεση της Novartis.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου έχει ως εξής:

«Ευχαριστώ τον κ. Σαμαρά για τις υπερφυσικές ικανότητες που μου αποδίδει, οι οποίες μου επιτρέπουν, για ένα διεθνές σκάνδαλο, να προκαλώ και να χειραγωγώ έρευνες σε παγκόσμιο επίπεδο και να καθοδηγώ ακόμα και το FBI, το οποίο o κύριος Σαμαράς παρέλειψε να μηνύσει.

Είναι προφανής ο στόχος του για αντιπερισπασμό, αποπροσανατολισμό και εκφοβισμό δικαστικών λειτουργών και μαρτύρων».

ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένουμε να μηνύσει και το FBI

«Ορισμένοι από αυτούς που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis αδυνατούν να κρύψουν τη νευρικότητα και τον πανικό τους. Και εκτίθενται» σχολιάζει εξάλλου, σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τη μήνυση του πρών πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

«Αναμένουμε μετά από τη μήνυση στον πρωθυπουργό, στους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, και στους μάρτυρες, ο κ. Σαμαράς να μηνύσει και το FBI. Έτσι, θα αποκτήσει μεγαλύτερη “αξιοπιστία” η θεωρία συνωμοσίας που διακινεί» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

15/02/2018 15:28
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: