Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στις Βρυξέλλες: Πληροφορίες για δολοφονία




Οπλισμένες δυνάμεις της αστυνομίας και ελικόπτερα, έχουν αναπτυχθεί σε σπίτι στις Βρυξέλλες. Η επιχείρηση έχει να κάνει με δολοφονία που έγινε το πρωί στην περιοχή.

Η αστυνομία έκλεισε δρόμο στις νότιες Βρυξέλλες, λόγω μεγάλης επιχείρησης ασφαλείας, στην οποία εμπλέκονται οπλισμένες ειδικές δυνάμεις, μετά από πληροφορίες για πιθανή δολοφονία.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας διέψευσε πληροφορίες μεσών ενημέρωσης, ότι οπλισμένος ύποπτος κρύβεται στην περιοχή. Όπως ανέφερε οι ειδικές δυνάμεις της ομοσπονδιακής αστυνομίας αναπτύχθηκαν όταν αστυνομικός ενημέρωσε ότι κάποιος είχε δολοφονηθεί το πρωί.

“Ερευνούν τα κτίρια, αλλά μπορούμε να πούμε ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση”, δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Το περιστατικό λαμβάνει χώρα κοντά σε δημοτικό σχολείο, με περίπου 350 μαθητές. Το παιδιά έχουν μείνει μέσα στο κτίριο του σχολείου, προληπτικά και για ασφάλεια.

Έχει διαμορφωθεί περίμετρος ασφάλειας από τις αρχές, και μάρτυρες αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει ειδοποιήσει τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους.

Οπλισμένοι αστυνομικοί και ελεύθεροι σκοπευτές βρίσκονται στο σημείο και ελικόπτερα πετούν πάνω από το σπίτι που, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρίσκεται ο οπλισμένος ύποπτος.

23 Φεβρουαρίου, 2018 15:00
MIGNATIOU.COM, AP
Αθήνα, Ελλάδα 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: