“Με τους μαχητές του Αιγαίου”: Συμβολική επίσκεψη Τσίπρα – Καμμένου στην 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο




Την 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο επισκέφθηκαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, οι οποίοι συνομίλησαν με τους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών, τους τεχνικούς της Πολεμικής Αεροπορίας και το προσωπικό της Σμηναρχίας, τους συνεχάρησαν και τους ευχήθηκαν για τη Σαρακοστή.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε για αρκετή ώρα με τα πληρώματα και τους τεχνικούς των αεροσκαφών επιφυλακής (Readiness), καθώς και με το υπόλοιπο προσωπικό της μονάδας, που βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, ανταλλάσσοντας μαζί τους απόψεις για το έργο τους. Διαπίστωσε την ετοιμότητά τους, τους συνεχάρη και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στην αποστολή τους.

«Με την ευκαιρία της παρουσίας μου στο νησί της Σκύρου, επισκέφθηκα σήμερα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας την 135η Σμηναρχία Μάχης. Συνομιλήσαμε με τους πιλότους και τους τεχνικούς που βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων» έγραψε στο Twitter ο κ. Τσίπρας.

«Ο Πρωθυπουργός στη Σκύρο συνομίλησε με τους μαχητές του Αιγαίου τους άγρυπνους τεχνικούς της ΠΑ και όλο το προσωπικό συγχαίροντας τους και ευχόμενος καλή Σαρακοστή», έγραψε σε ανάρτηση του στο twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ανεβάζοντας και τη σχετική φωτογραφία.

Στην επίσκεψη ήταν παρών και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.

18/02/2018 13:33
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: