Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Α) με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη (Δ) παρακολουθούν από τη θέση τους λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης που οργανώνεται από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 ετών από την εκλογή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμου. Αθήνα Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Κάνουν τη θέση τους πιο βαριά κι από τις βαλίτσες της Novartis, απαντά το γ.τ. πρωθυπουργού

«Αν κάποιοι επιμένουν να συμπεριφέρονται ως κλέφτες που φωνάζουν για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να κάνουν τη θέση τους ακόμα πιο βαριά από τις βαλίτσες της Novartis», τονίζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ασκώντας δριμεία κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ειδικότερα, σε σχόλιο του, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι «επιχειρεί με την ανακοίνωσή του για το σκάνδαλο της Novartis να εκφοβίσει τους μάρτυρες, τους εισαγγελείς, τους δικαστικούς, και εν τέλει την ελληνική Δικαιοσύνη. Την οποία συνδέει με σκευωρίες και μεθόδους παρακράτους».

«Αντιπαρερχόμαστε την εμφυλιοπολεμικού χαρακτήρα επίθεσή του στην κυβέρνηση. Δεν φταίει αυτός, τόσος είναι?», σχολιάζει, για να σημειώσει: «Απλώς θα πρέπει να έχει υπόψη του ότι η εποχή του Γκοτζαμάνη έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί». Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού υπογραμμίζει ότι «η Δικαιοσύνη, όπως και η Δημοκρατία, ούτε εκβιάζεται, ούτε χειραγωγείται, ούτε πρόκειται να εγκαταλείψει την αναζήτηση της αλήθειας, από τον φόβο των αντιποίνων που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προαναγγέλλει».

Σημειώνει δε πως «η αρχή ότι όλοι είναι αθώοι, μέχρις αποδείξεως του εναντίου ισχύει πάντα στην Ελλάδα», για να καταλήξει: «Αν κάποιοι επιμένουν να συμπεριφέρονται ως κλέφτες που φωνάζουν για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να κάνουν τη θέση τους ακόμα πιο βαριά από τις βαλίτσες της Novartis».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε εξαπολύσει προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την υπόθεση Novartis αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ” ο κ. Τσίπρας και οι συνεργοί του οδηγούν τη χώρα σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια. Το βλέπουμε και στην υπόθεση της Novartis. Η Κυβέρνηση επιδιώκει να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από το Τέταρτο Μνημόνιο και τα νέα μέτρα που έχει ήδη υπογράψει”.

Περισσότερες ειδήσεις Ελλάδα εδώ

07/02/2018
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Be the first to comment on "Κάνουν τη θέση τους πιο βαριά κι από τις βαλίτσες της Novartis, απαντά το γ.τ. πρωθυπουργού"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*