«Είχε πολλούς Αγίους στο πλευρό της η Ντιναμό!» λέει ο Χιμένεθ




Στον… υπερφυσικό παράγοντα αναφέρθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ, σε μεταμεσονύκτιες δηλώσεις του που έγιναν στην κάμερα της ΑΕΚ TV.

Μετά το 0-0 με τη Ντιναμό Κιέβου ο προπονητής της Ενωσης είπε: «Τόσο στο σημερινό παιχνίδι όσο και στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ νομίζω ότι η Ντιναμό είχε μαζί της πάρα πολλούς… Αγίους και τη βοήθησαν να προκριθεί.

Τις περισσότερες φορές το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο με αυτόν που δουλεύει και είναι τίμιος, αλλά κάποιες δεν είναι και εμείς ζήσαμε μια από αυτές τις λίγες στιγμές. Αν σκεφτούμε ότι και στο πρώτο ματς θα μπορούσαμε να έχουμε ένα αποτέλεσμα υπέρ μας, τώρα ο Αραούχο είχε δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο που αν τις έκανε γκολ ο αντίπαλος θα ανοιγόταν. Και στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και πρέπει να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθειά τους.

Δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει να ξεχάσουμε το ματς με τη Ντιναμό όσο στενοχωρημένοι κι αν είμαστε και να μείνουμε απολύτως συγκεντρωμένοι στους δύο στόχους που έχουμε μπροστά μας. Να μείνουμε πιστοί στην ιδέα μας να κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά.

* «Προσπαθήσαμε τόσο σκληρά και αξίζαμε τη νίκη. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στους οπαδούς μας, τους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου δόθηκε να βάλω γκολ και δεν τα κατάφερα. Ηταν μια από τις πιο δύσκολες και απογοητευτικές στιγμές στη ζωή μου» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Σοτζέι Μασούντ μέσω των social media.

* Κάκωση στο δεξί πόδι έχει ο Μπακάκης, που με δυσκολία περπατούσε μετά το τέλος του αγώνα. Με μια πρώτη ματιά δείχνει βαριά, αλλά θα εκτιμηθεί σήμερα.

23/02/2018 08:16
ΑΠΕ-ΜΠΕ, του Γιώργου Μανταίου
Αθήνα, Ukraine

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: