Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης χαρακτήρισε την υπόθεση Novartis ως την κορυφή ενός μεγάλου παγόβουνου. Φωτογραφία αρχείου, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ

Η υπόθεση Novartis συνέβαλε στη χρεωκοπία της χώρας, δήλωσε ο Παύλος Πολάκης

Ως την κορυφή ενός μεγάλου παγόβουνου, που συνέβαλε μεταξύ πολλών άλλων καταστάσεων στη χρεοκοπία της χώρας, χαρακτήρισε την υπόθεση NOVARTIS ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης από την Καβάλα όπου βρίσκεται και πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην περιοχή.

Ο κ. Πολάκης, μιλώντας στους δημοσιογράφους και κληθείς να σχολιάσει τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση, υπογράμμισε ότι «η αμερικανική Δικαιοσύνη προχώρησε πάρα πολύ, σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές. Πρόκειται για έναν από τους τρόπους με τους οποίους χρεοκόπησε η χώρα. Τα 85 δισ. ευρώ “μαύρου” χρήματος, υπερτιμολογήσεων και παράνομων αμοιβών από το 1991 μέχρι το 2010 αποτελούν το 1/4 του δημόσιου χρέους της χώρας και δυστυχώς την περίοδο 2010-2015, όταν ο ελληνικός λαός στέναζε κάτω από την μπότα των μνημονίων, κάποιοι με συγκεκριμένες κινήσεις, διατηρούσαν τα κέρδη, συνεχίζοντας τη ροή του “μαύρου” χρήματος».

Επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας συνέδεσε την κριτική την οποία άσκησε η Νέα Δημοκρατία στο θέμα των συλλαλητηρίων με το θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ και στο πώς το αντιμετώπισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «κάποιοι πάτησαν στον πατριωτισμό του ελληνικού λαού, γιατί ήξεραν τι ερχόταν σε σχέση με αυτές τις έρευνες, οι οποίες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό».

15/02/2018 12:23
ΑΠΕ-ΜΠΕ, Β. Λωλίδης
Καβάλα, Greece

Be the first to comment on "Η υπόθεση Novartis συνέβαλε στη χρεωκοπία της χώρας, δήλωσε ο Παύλος Πολάκης"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*