Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

H χλιδάτη ζωή του δισεκατομμυριούχου πρίγκιπα Άμπντουλ Μάτιν

Ο πρίγκιπας  Άμπντουλ Μάτιν  (Abdul Mateen) του Μπρουνέι είναι ο νέος γόνος βασιλικής οικογένειας που προκαλεί αίσθηση στο Instagram και μετρά 715k+ ακόλουθους για ευνόητους λόγους. 

Είναι ένας από τους πέντε γιους και τις επτά κόρες του ηγέτη του Μπρουνέι, του σουλτάνου Χασανάλ Μπολκιάχ (Hassanal Bolkiah),  σύμφωνα με την Elite Daily.

Με περιουσία 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο τρόπος ζωής του είναι αρκετά πλούσιος. Παίζει πόλο, πιλοτάρει ιδιωτικά αεροσκάφη και φαίνεται να περνάει πολύ χρόνο σε εκπληκτικές παραλίες ή αγκαλιάζοντας άγρια ζώα.

Ωστόσο, όταν το περιοδικό GQ της Ταϊλάνδης είχε φιλοξενήσει συνέντευξη με τον πρίγκιπα σε ηλικία 24 ετών, τον χαρακτήριζε «προσγειωμένο άνθρωπο, ο οποίος δεν επιθυμεί να καμαρώνει για τα πλούτη της οικογένειάς του και ενδιαφέρεται περισσότερο για την απλή ζωή, τον χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους και τις άλλες ευγενείς δραστηριότητές του”.

Ο 26χρονος πρίγκιπας Μάτιν όπως είναι γνωστότερος στο Instragram είναι ο έκτος κατά σειρά διάδοχος του θρόνου στο Σουλτανάτο του Μπρουνέι, χώρα στη νοτιοανατολική Ασία, στο νησί Βόρνεο που περιβάλλεται από τη Μαλαισία και Θάλασσα της Νότιας Κίνας.

K. Γιαννίκη, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Be the first to comment on "H χλιδάτη ζωή του δισεκατομμυριούχου πρίγκιπα Άμπντουλ Μάτιν"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*