Φουντώνουν τα «σενάρια» για εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού




«Φουντώνουν» τα σενάρια για την αλλαγή «σκυτάλης» στον Παναθηναϊκό μετά τη λήξη της περιόδου. Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έντονη κινητικότητα σε διοικητικό επίπεδο κι από τις διαρροές που υπάρχουν, προκύπτει ότι υπάρχει «φως στο τούνελ», χωρίς να υπάρχει τίποτα ακόμη δεδομένο.

Αυτό που θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο είναι πως ο Γιάννης Αλαφούζος θα βάλει τα χρήματα που απαιτούνται για να «βγει» η χρονιά (περίπου 4 εκ. ευρώ) κι από κει και πέρα θα επιδιώξει να απεμπλακεί εντελώς από την ΠΑΕ. Κάτι που ο ίδιος επιθυμεί διακαώς, αλλά προς το παρόν δεν έχει βρεθεί ο «διάδοχος».

Πριν από μερικές ημέρες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, διαβεβαίωσε τους παίκτες στο Κορωπί ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να επέλθει πλήρης ομαλότητα με τις πληρωμές τους, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι κάτι τέτοιο θα γίνει σύντομα.

Όλα αυτά συνηγορούν στο σενάριο περί αλλαγής στα διοικητικά του συλλόγου, κάτι που επιθυμούν και οι οπαδοί, αλλά κυρίως οι άμεσα εμπλεκόμενοι με το ποδοσφαιρικό τμήμα (παίκτες, τεχνικό τιμ και υπαλληλικό προσωπικό.)

Θέμης Τόγιας, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: