Έπειτα από δύο ώρες και χωρίς δηλώσεις, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση Π.Σ του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαξίμου




Ολοκληρώθηκε μετά από δύο ώρες, η σύσκεψη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε υπό τον Αλέξη Τσίπρα, με αντικείμενο τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί στο Κοινοβούλιο σχετικά με την υπόθεση Νovartis, συζητήθηκε σύμφωνα με κομματικές πηγές, χωρίς όμως να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες.Αν και δεν έγιναν δηλώσεις είναι προφανές ότι στο επίκεντρο της συζήτηση ετέθη το ζήτημα της σύστασης ή μη προανακριτικής επιτροπής.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, συζητήθηκαν όλα τα ενδεχόμενα και την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να συνεδριάσει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Το γεγονός ότι από νομικής πλευρά τα αδικήματα που περιγράφονται στον φάκελο της δικογραφίας έχουν παραγραφεί, έχουν περιπλέξει το όλο ζήτημα και προφανώς μεταξύ των ενδεχομένων που εξετάζονται, περιλαμβάνεται και ο προσδιορισμός νομικού και κοινοβουλευτικού πλαισίου ώστε να επιστραφεί ο φάκελος στην Δικαιοσύνη, και να αναζητηθούν τυχόν αδικήματα και αξιόποινες πράξεις πολιτικών προσώπων για αδικήματα που δεν παραγράφονται.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: