Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχεται τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ κ. Μαρίνο Σιζόπουλο. FILE PHOTO. ΓΤΠ, Σ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΚΥΠΕ

Χωριστές συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων θα έχει την ερχόμενη Τετάρτη ο Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων, την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί στις 8.30πμ τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, στις 9πμ τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού, στις 9.45πμ τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο, στις 10.15πμ τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο, στις 10.45πμ τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργο Λιλλήκα, στις 11.15πμ τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Γιώργο Περδίκη και στις 11.45πμ τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ Χρίστο Χρίστου.

Λόγω κωλύματος της Προέδρου του Κινήματος Αλληλεγγύης Ελένης Θεοχάρους στις 21 Φεβρουαρίου, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με την κ. Θεοχάρους θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου, στις 9.30πμ, στο Προεδρικό Μέγαρο, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 15/02/2018 15:31

Be the first to comment on "Χωριστές συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων θα έχει την ερχόμενη Τετάρτη ο Αναστασιάδης"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*