Υπόγεια, φερέφωνα, φαντασιοπληξίες: Απίστευτος καυγάς Μαξίμου-Μητσοτάκη για τη βόμβα στη Μαρέβα




Για «φαντασιοπληξίες του ζεύγους Μητσοτάκη», κάνει λόγο το Γραφείο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, απαντώντας στις δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του για τη βομβιστική επίθεση εναντίον καταστήματός της, και στις αναφορές τους περί «υπογείων του Μεγάρου Μαξίμου».

Συγκεκριμένα το Γραφείο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού υπογραμμίζει στην ανακοίνωση του:

«Πέρα από τις φαντασιοπληξίες του ζεύγους Μητσοτάκη, το ενημερώνουμε πως στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου δεν έχει πια γραφείο ο συνέταιρός τους, κ. Παπασταύρου, ούτε εισέρχονται βαλίτσες Samsonite τροχήλατες πριν καταλήξουν σε κάποιο φορολογικό παράδεισο.

Οι ένοικοι του υπογείου».

“Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα”, δήλωσε η Μαρέβα: Η απάντηση Βαξεβάνη

Η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε την εξής δήλωση στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

«Από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα τα επίπεδα. Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα. Οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου.

Τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα. Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες. Όλοι γνωρίζουν τί θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε.

Όσο κι αν κακοποιήσουν την αλήθεια, όση λάσπη κι αν ρίξουν, δεν πρόκειται να με λυγίσουν. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου και τη ζωή μου, χωρίς να δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία. Δύναμή μας η αντοχή μας. Είναι δειλοί και θα ηττηθούν».

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ

Η κυρία -όποτε με συμφέρει Γκραμπόφσκι όποτε με συμφέρει Μητσοτάκη- παριστάνει τον ένοικο του Παραδείσου την ώρα που η μοναδική σχέση της είναι με τα Παραδείσια Κέιμαν και τις offshore τους.

Η κυρία Μητσοτάκη θεωρεί ότι μιλά σε υπηκόους οι οποίοι είναι έτοιμοι να αποδεχθούν το αφήγημα της διωκόμενης Μαρίας Αντουανέτας. Είναι γνωστό ότι καταδίκασα την επίθεση που ξεφλούδισε τις μπογιές στην πόρτα της εταιρείας της και ταυτόχρονα σάρκασα τον σύζυγό της που ανακάλυψε ηθικούς αυτουργούς σε όποιους την κρίνουν.

Επαναλαμβάνω ότι καλά θα κάνει και η κυρία Μητσοτάκη και ο κύριος Μητσοτάκης, να ψάξουν τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς και στο περιβάλλον που συναναστρέφονται, το οποίο βρίθει από ποινικούς, όπως η συνέταιρός της που διώκεται για απάτες και μαύρο χρήμα. Ή στην συμπαθή της τάξη των οφσορίστας και όχι σε αυτούς που κάνουν τη δουλειά τους.

Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, ευτυχώς με εκφράζει πλήρως ο Βολταίρος, του οποίου δεν έχω φυσικά σπίτι αλλά όσα χρειάζονται: «Έχω κάνει μόνο μια προσευχή στο Θεό: Θεέ μου, κάνε τους εχθρούς μου γελοίους. Και ο Θεός με εισάκουσε.»

Στοχοποίηση της συζύγου του από το Μαξίμου καταγγέλλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Για «ανελέητη στοχοποίηση της συζύγου του «από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους» έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την επίθεση με αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη. Η επίθεση, με τρία γκαζάκια σημειώθηκε τα ξημερώματα, στις 2:40, στην οδό Τάκη, στην περιοχή του Ψυρρή.

«Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει» έγραψε ο κ. Μητσοτάκης.

Την επίθεση σχολίασε και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, υπενθυμίζοντας τις επιθέσεις που έχει δεχτεί το βιβλιοπωλείο του. «Τα έχω περάσει και τα ξέρω. Δυστυχώς η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό… καταλαβαίνουν που οδηγούν τη Χώρα;» έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο Twitter.

Εξάλλου, ο κ. Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ μίλησε για παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ που ξαναχτύπησε, και για εκτελεστικό βραχίονα του κυβερνώντος κόμματος.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: