Αφαίρεση τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό ζήτησε ο αμυντικός Γενς Βέμερ για οφειλές της ΠΑΕ




Να ενεργοποιηθεί η διαδικασία που προβλέπει την αφαίρεση τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό ζήτησε από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ο Γενς Βέμερ.

Ο Γερμανός πρώην δεξιός μπακ των «πρασίνων» δεν έχει εισπράξει ακόμη από την ΠΑΕ το ποσό που του επιδικάστηκε από το ίδιο δικαστήριο (500.000 ευρώ) κι ως εκ τούτου μέσω του νομικού του εκπροσώπου (ο Πάρης Αλταμάζογλου εκπροσωπεί και τον Στάθη Ταυλαρίδη) ζήτησε από το αρμόδιο όργανο να ενεργοποιηθεί άμεσα η ποινή που προβλέπεται από τους κανονισμούς.

Οι «πράσινοι», με βάση την απόφαση του δικαστηρίου, όφειλαν να πληρώσουν στον Βέμερ την πρώτη δόση στις 3 Φεβρουαρίου, κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμη.

Έτσι η πλευρά του παίκτη ζητά να προχωρήσει η εφαρμογή της ποινής που προβλέπει το άρθρο 24 του κανονισμού ιδιότητας και μεταγραφών καθώς και την καταβολή των χρημάτων εφάπαξ.

Από τη στιγμή που το Διαιτητικό Δικαστήριο ενεργοποιήσει την ποινή θα δοθεί στο «τριφύλλι» προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών, προκειμένου να πληρώσει το ποσό που απαιτείται για να του επιστραφούν οι βαθμοί που θα του αφαιρεθούν από τη Super League.

13/02/2018 10:48
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: